pühapäev, aprill 26, 2009

Minu Eesti Mõttetalgud: Amsterdami koda

1. mail toimuvad Minu Eesti mõttetalgud. Inimesed kogunevad mõttekodadesse, et küsida neile olulisi kuidas-vormis küsimusi ning neile diskussiooni käigus vastuseid leida. Võib-olla mõjutavad mõttetalgutel kogutud ja sünteesitud ideed päriselt mõnda olulist otsust või organit. Võib-olla mitte. Kuid ainuüksi see, et tuhanded inimesed veedavad pool päeva neile olulisi asju läbi mõeldes, on seda väärt. Need inimesed suudavad tulevikus midagi muuta, kuna nad on mõelnud, mis on nende jaoks oluline ning milliseid tegusid oleks vaja, et asjad oleksid paremad.

Tsiteerin siinkohal sõber Jänese armastatud juhiseid, mille andsid Richard Feynman ja Murray Gell-Mann kõiksuguste ülesannete lahendamiseks:
1. Kirjuta ülesanne paberile.
2. Mõtle väga tõsiselt.
3. Kirjuta vastus.

Mõttekoda on loodud ka Amsterdamis. Koguneme esialgse info kohaselt reedel kell 12 kesklinnas, aadress täpsustamisel. Osalemissoovist võib teatada aadressile "kamatahvel ät gmail punkt com", edastan info meie perenaisele.

Lõpetuseks suur tänu Johanna-Mai'le, kelle kutse osaleda Praha mõttekojas ja sellele järgnenud arutelu mängisid minu uudishimu tegutsemiseks muutmisel võtmerolli. Aitäh :)

Pilt: "Sinine ja must ja valge", M.Jüriado blogi, 2007.05.08. Autor teadmata, autoriõiguste info on teretulnud.

1 kommentaar:

tom ütles ...

Õnna ja head, Mihkel!

Ei leidnudki enam Su meiliaadressi. Istun praegu KFV-s ja ootan
Kreed, et teha esimene õlu Pirogovil. Päike on igatahes palav ja muru
kutsub. Esimene lonks läheb Sinu terviseks.

KFV soovib õnne ja suurt jaksu suurte avastuste tegemiseks