pühapäev, aprill 05, 2009

Üritus: Yuriöö 2009

12. aprillil 1961 saadeti esimese inimesena kosmosesse venelane Juri Gagarin. Esmakordselt vaatas inimene Kosmoselaev Maad väljastpoolt ning sai täielikult aru selle sinaka tolmukübeme ilust ja haprusest. Nüüd tähistatakse Gagarini lennu aastapäeva ülemaailmselt Yuri's Night nimelise peoga, mida Eestis esindab üritus Yuriöö 2009. Pidu tõotab tulla gezellig ja lisainfo saamiseks ning osalemiseks tuleks lähipäevil ühendust võtta Härra A.-ga aadressil "allugator ät gmail punkt komm".

Hollandis on Yuri's Night peod alati väga populaarsed ja kirevad. Ühtlasi, enamus meist ei pääse kosmosesse kaaluta olekut kogema, kuid ajutiselt võime end gravitatsioonist vabastada ka tantsimise läbi :)

Allikad:
[1] Härra A. ja http://dpne.weebly.com/
[2] Pilt: (c) RIA Novosti

2 kommentaari:

k3 ütles ...

kas toesti toimub 12 aprillil DPNE ka Hollandis? muide, tegu ei ole kunagi Hollandlikult gezelligu ohtuga- adrenaliinirohke kaalutaolek mis annab energialaengu (peaaegu) kuni jargmise DPNE'ni... palun kiirestikiiresti lisainfi....niuks!

Mihkel ütles ...

Niipalju kui tean, siis DPNE on seekord seotud Yuri's Night pidudega, kuid Holllandis toimuv on siiski iseseisev ja DPNE'st erinev üritus. Ülemaailmsete ürituste kohta leiab infot, muuhulgas viiteid konkreetsete pidude lehtedele, siit: http://yurisnight.net/

Kas plaanid Hollandis mõnele üritustest minna?